(Last Updated On: 21|05|19)

Μετά από ένα δημοσίευμα που έγινε στο site sportstonoto.gr σχετικά με την δήλωση του Κου Στεφανίδη προς το πρόσωπο του Κο Γεωργούντζου επικοινωνήσαμε με τον Κο Στεφανίδη επιβεβαιώνοντας την συνομιλία μεταξύ τους τονίζοντας πως έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.

Μας ενημέρωσε πως ανέφερε στον δημοσιογράφο τα εξής αλλά μας μίλησε και για στιγμές στο Μεσσηνιακό γήπεδο καθώς και για την επόμενη μέρα του Γηραιού.

Οι δηλώσεις που έκανε(σε φιλική συζήτηση όπως ανέφερε),

“Φίλε Σωτήρη, αν και μας στεναχώρησες πάρα πολύ με αυτά που είπες για την ομάδα μας, εμείς σε συγχωρούμε, σε έχουμε ήδη συγχωρέσει καθώς είμαστε πεπεισμένοι πως δεν είχες κακή πρόθεση να μειώσεις και να βλάψεις το μεγάλο, περήφανο και ιστορικό μας σωματείο.  Θέλω όμως όπως και εσύ, έτσι και όλοι οι Καλαματιανοί και οι Πελοποννήσιοι να αγαπούν τον Διαγόρα Ρόδου, καθώς πέρα από την σπουδαία αθλητική και κοινωνική του δράση και παρουσία από το 1905 παρακαλώ, έχει  και τεράστια Εθνική προσφορά, στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα και προς την ίδια την πατρίδα μας την Ελλάδα, για την οποία μάλιστα έχει βραβευτεί και από την Ακαδημία Αθηνών”.

“Ευχόμαστε τα καλύτερα και για την Μαύρη Θύελλα, να βρει και αυτή την θέση που της αρμόζει πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να την έχουμε την νέα χρονιά αντίπαλο, να παίξουμε μαζί και στη νέα Football League. Είναι και αυτή μία μεγάλη επαρχιακή ομάδα, έχει πολύ κόσμο και το αξίζει”.

Οι δηλώσεις του Κώστα Στεφανίδη  στο goal12.gr

« Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την σπουδαία πρόκριση της ομάδος μας.  Στην Καλαμάτα ακόμα και παράγοντες της ένωσής τους πίστευαν ότι η Καλαμάτα θα είναι η ομάδα που θα ανέβει και στο τέλος του αγώνα μετά την επιτυχία μας δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για όλα αυτά που άντεξαν στον αγώνα πριν και μετά από αυτόν. Να ξέρετε,  δήλωσε ο Κ. Στεφανίδης πως είχαμε ενημερώσει τους αθλητές μας  για όλα όσα ήταν πιθανά να γίνουν και λειτουργήσαμε βάση σχεδίου στην όλη πίεση που τους ασκήθηκε. Ακόμη και μετά το πεντακάθαρο γκόλ που μας ακύρωσε δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ανταπεξήλθαν σε όλα όσα τους ζητήσαμε. Τους είχαμε ενημερώσει που μπορεί να προκληθούν εντάσεις ή επεισόδια, π.χ. κατά την είσοδο και την έξοδο από την φυσούνα ή ότι θα βρίζουν από την εξέδρα για να τους χαλάσουν την ψυχολογία , αυτοί όμως έμειναν πιστοί στο στόχο.

Μας έκανε επίσης εντύπωση η αντιμετώπιση των 5000 και πλέον φιλάθλων της Καλαμάτας οι οποίοι μας χειροκρότησαν για την άνοδο μας.

Τέλος θα ήθελα να σας πω πως πλέον  αυτή η ομάδα έχει γίνει οικογένεια και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον πυρήνα της και για την νέα σεζόν. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην ομάδα.»

πηγή φώτο sportstonoto.

 2,652 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ