Στη φωτογραφία ο μεσαίος δεν έχει κάποια σχέση με τον αποκτηθέντα προσφάτως, με υπόδειξη του Διαγόρα!
(Last Updated On: 07|11|18)

Ηταν μια πραγματικά επίμαχη φάση που σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν διάφορες ερμηνείες και διαφορετικές διαιτητικές προσεγγίσεις.

Ο λόγος για την φάση όπου ακούστηκαν πολλά στον αγώνα Αρης Αρχαγγέλου – Δίας. Ο αγώνας έληξε με μια πανηγυρική νίκη του Αρη, που από τις εκτιμήσεις, δεν είδε τον αγώνα με τον περίεργο μικρομεγαλισμό του Αντίμαχου, που επειδή έπαιξε με δυό ομάδες στο κύπελλο, νομίζει πως ήταν ομάδα εφάμιλλη της Μπαρτσελόνα –και λίγα λέμε. Οταν οι κύριοι αυτής της Barcelona διαπίστωσαν πως ομάδα με μεγαλύτερη θέληση για την νίκη, όπως ο Αρης, μπορεί να τους κερδίσει, θυμήθηκαν ανόητα, να αναφέρουν για ασανσέρ, νεκροθάφτες, εργολάβους και δεν …συμμαζεύεται!

Εντούτοις, ως τότε που …άντεχαν και το παίζανε Μπάρτσα, θέλανε να πιστεύουν όλοι οι υπόλοιποι πως έχουν μπαρμπάδες στην Κορώνη και κουμπάρους που θα καθαρίσουν. Φυσικά, στο ποδόσφαιρο, όσο και να θέλουν, επειδή είναι παιχνίδι, όπως και οι ίδιοι λένε, χωράνε και λάθη, χωράνε και ήττες, χωράνε και …ασανσέρ, χωράνε όμως  και …αερόστατα. Γιατί μπορεί ο παράγοντας του Αντίμαχου να φωνασκούσε στον Αρχάγγελο για τους Ροδίτες με διάφορες λέξεις που αρχίζουν από γάμμα, δεν είπε όμως αν η ομάδα του θα υπάρχει στην επόμενη χρονιά, ως εγκυμονούσα που αν δεν κάνει το παιδί δεν θα έχει και λόγο ύπαρξης του χρόνου. Πάει να πει, το αερόστατο θα χάσει τον αέρα!

Ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα, τις τελευταίες δυό μέρες ειδικά: Θα θέλαμε μια εξήγηση για την τιμωρία και της ομάδας αυτής. Επειδή φωνασκεί, στέλνουν τους διαιτητές στην Πειθαρχική; Αυτοί που είπανε χίλια μύρια με τις ανακοινώσεις τους στο Facebook και στον Τύπο, θα μείνουν ατιμώρητοι, ως νεόκοποι, νεοφώτιστοι ασανσεράδες;

Θα προτρέψουμε τον γνωστό παράγοντα του Κλεάνθη Παραδεισίου κ. Μαχλή να κάνει μια χορηγία: Να διαφημίσει τους ανελκυστήρες του, στον Αντίμαχο μιας και μετά το ξαφνικό ανέβασμα, θα γίνει καλή προβολή με το απότομο κατέβασμα…

Ας προσγειωθούνε, πάει να πει!…

GOAL12.gr

 1,337 total views,  12 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ