(Last Updated On: 20|04|19)

Με ορμή και νέο αίμα η νέα διοίκηση της Ρόδου, έτσι όπως προέκυψε μετά την χτεσινή Γενική Συνέλευση της ομάδας!

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου της Ρόδου, εκεί απ’ όπου πέρυσι τον Ιούλιο, δόθηκαν τα χέρια και ενώθηκαν όλοι για να διασωθεί η ομάδα που βάδιζε ολοταχώς για διάλυση και για διορισμό διοίκησης από το Ειρηνοδικείο. Χτες στην συγκέντρωση, ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης ανέλυσε την πορεία που ήταν εξαιρετική και εύκολη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε στον εύκολο δρόμο που έφερε την Ρόδο στην Γ’ Εθνική ενώ έκανε τις ανακοινώσεις για την απόκτηση επιτέλους χώρου που θα στεγάσει τον Σύλλογο, στην συμβολή των οδών Καισαρίας και Κλαυδίου Πέπερ στον Αγιο Δημήτριο. Όπως τονίστηκε αυτή η παραχώρηση έγινε χάρις στις δυναμικές παρεμβάσεις προς τον δήμαρχο, με την βοήθεια του μέλους της διοίκησης Γιώργου Πόκκια και του ίδιου του προέδρου. Εγινε αναφορά στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για το γήπεδο 8Χ8 που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, το οποίο από τριετίας έχει παραχωρηθεί στη Ρόδο, χωρίς ως τώρα αξιοποίηση. Με το πρόγραμμα Φιλόδημος το γήπεδο αυτό θα κατασκευασθεί πλήρως, για να χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Ακόμη ανακοινώθηκε πως μέσα στο καλοκαίρι η Ρόδος θα κάνει τρεις συναυλίες με “δυνατά” ονόματα ενώ θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις προς αναζήτηση πόρων για την ομάδα. Η Ρόδος θα συνεργασθεί με Διαφημιστική Εταιρεία στην οποία θα ανατεθεί όλο το πακέτο πινακίδων, διαφημίσεων, χορηγιών κλπ, έτσι ωστε οργανωμένα και νοικοκυρεμένα, όπως αναφέρθηκε,να πάει σωστά στις Εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα έγινε και μια αναφορά πως θα ακολουθηθεί το μοντέλο των ανόδων κάθε χρόνο, όπως έγινε κάποτε με τον Αστέρα Τρίπολης!

Στο τέλος ζητήθηκε από παρευρισκόμενους που δεν συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα ενεργά στη διοίκηση να ξεκαθαρίσουν αν θα συνεχίσουν. Οι κ. Ντουρουτλής και Ορφανός δήλωσαν αδυναμία κι έτσι από τις προτάσεις που υπήρξαν, εγκρίθηκε να διευρυνθεί το Διοικητικό Συμβούλιο με τους:

Στέλιο Αλεξανδρή, δικηγόρο, Νικηφόρο Παπανικόλα, δικηγόρο, Χρυσούλα Καρίκη, επιχειρηματία, Εναν ξενοδόχο που το όνομα του θα ανακοινωθεί μετά τις εκλογές, Νικήτα Χαρτερό, λογιστή. Ακόμη από την προηγούμενη διοίκηση αναπληρωματικά μέλη που θα δραστηριοποιηθούν, είναι οι Γιώργος Κουτούζος και Γιώργος Μαρτίνης

Ακόμη όπως τονίστηκε δεν περισσεύει από την νέα προσπάθεια κανείς. Για τον λόγο αυτό οι συμμετοχές του Βασίλη Παπαβασιλείου και του Μάκη Ντουρουτλή ως Ιστορικών προέδρων της ομάδας θα γίνεται “αριστίνδην”, όποτε οι ίδιοι μπορούν και το επιθυμούν.

Μέσα από τα διάφορα που αναφέρθηκαν στην ενημέρωση, ήταν και η απόκτηση από τη Ρόδο ενός λεωφορείου που θα εδρεύει στην Αθήνα και θα χρησιμοποιείται για τις αποστολές εκτός έδρας. Το πούλμαν θα ντυθεί με τα χρώματα της ομάδας και παράλληλα θα διαφημίζει το νησι μας στην υπόλοιπη χώρα…

 3,391 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ