(Last Updated On: 22|05|19)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΓΣ Διαγόρας κ. Χρυσοχοΐδης όπου παρευρέθηκαν  ο αντιπρόεδρος κ. Καμπουράκης ο προπονητής κ. Ρουτζιέρης και μέλη της διοίκησης. Παρόντες ήταν και αρκετοί φίλοι του Γηραιού.

 

Δήλωσε χαρούμενος για την επίτευξη των στόχων της ομάδος αφού κατέκτησε το κύπελλο και κατάφερε την πολυπόθητη άνοδο στην Football league. Ανέφερε επίσης και για  την άνοδο του Ροδιακού . Ευχαρίστησε τους φιλάθλους και κυρίως τους οργανωμένους για την απίστευτη πειθαρχία και ηθική όπως αρμόζει στην ομάδα.

Δήλωσε επίσης οτι ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά είναι ο στόχος της ανόδου και όχι της παραμονής στην εν λόγω κατηγορία. Εξήγησε οτι ήταν απο τις πιο συνεπείς ομάδες στην κατηγορία και οτι απο την πλευρά της διοίκησης νιώθουμε  υπερήφανοι διότι μείναμε έξω απο τις κλίκες.

Θέλουμε να φέρουμε τους παλιούς Διαγορίτες αλλά και τους νέους στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης όπως ήταν αναμενόμενο ανακοίνωσε πως την νέα περίοδο ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα είναι ο προπονητής της ομάδος  και ο σχεδιασμός θα γίνει από αυτόν για τον κορμό της.  Θα κρατήσουν ένα κομμάτι από την φετινή ομάδα  και θα προσπαθήσουν να βρουν νέους παίκτες  όπου πάνω από όλα θα έχουν καλά στοιχεία ως χαρακτήρες και να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ποδοσφαιρικά πάντα πλαίσια.

Στο σημείο αυτό ο κος Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι δεν θα τον πειράξει το   χρώμα ή  η εθνικότητα των παικτών αρκεί  και μόνο να ξέρουν σε ποια ομάδα θα έρθουν και να γνωρίζουν την ιστορία του συλλόγου.

Ανέφερε εν μέσω αστεϊσμού  ότι το 2005 είχε πάρει στην ομάδα δύο παίκτες οι οποίοι κατέληξαν να κάνουν τους ομπρελάδες στην παραλία του ξενοδοχείου του.

Δήλωσε πως η ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί θα ονομάζεται ΠΑΕ Διαγόρας 1905 και ήδη έχει ανατεθεί σε συμβολαιογράφο η σύσταση της.  Μέλη της ΠΑΕ θα είναι στελέχη από τις τάξεις του Διαγόρα  καθώς έχουν αρκετοί  εκδηλώσει ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους, ενώ  υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους  και εκτός Ρόδου . Έχει ήδη βρεθεί το κεφάλαιο που ανέρχεται στις 30.000€ για την αρχική λειτουργία της και δήλωσε πως περιμένει να δημιουργηθεί ο λογαριασμός της  για να καταβληθεί σε τραπεζικό ίδρυμα.

 

Τόνισε πως η επιχορήγηση που θα υπάρξει για φέτος η οποία  ανέρχεται στο ποσό των 150.000€ θα αφορά μόνο την καινούργια ΠΑΕ και όχι παλιές οφειλές ή υποχρεώσεις του σωματείου, (αυτό είναι και προυπόθεση της επιχορήγησης) , καθώς  και ότι η πρώτη δόση θα δοθεί κατά τον Αύγουστο  πριν  ουσιαστικά  την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιανδήποτε ανάγκη της ΠΑΕ δημιουργηθεί φέτος.

Ο κ. Βασιλειάδης όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος  κ. Καμπουράκης,  υποσχέθηκε ότι  θα κάνει μια εισήγηση στην ΕΠΟ για την κάλυψη των αναγκών της κάθε ομάδας όσων αφορά τα αεροπορικά εισιτήρια αφού όπως είπε το φετινό κόστος αυτών ήταν στις 140.000 €.

Μίλησε επίσης για την ανάγκη δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου της ομάδας καθώς όπως ανέφερε το γήπεδο που είχε παραχωρηθεί επί δημαρχίας του κ. Ιατρίδη στο Τσαΐρι και παρόλο που ο Διαγόρας είχε ξεκινήσει εργασίες και είχε κάνει κάποια έξοδα,  κατά την δημιουργία ενός Δήμου μετά τον Καλλικράτη,  αυτό δεν μπόρεσε να προχωρήσει με συνέπεια να χαθεί η παραχώρηση από τον τότε Δήμο Καλλιθέας.

Τόνισε επί του ιδίου θέματος πως  όλες οι ομάδες της Ρόδου ασχέτως χρωμάτων πρέπει να έχουν ένα προπονητικό κέντρο και πως ακόμα αν  ο Ιάλυσος  χρειαστεί το Δημοτικό Γήπεδο της Ρόδου για φέτος, ο ίδιος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει εφικτό.

Σε ερώτηση συναδέλφου σχετικά με τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο σε σχέση με τον φωτισμό του γηπέδου σε περίπτωση που χρειαστεί μια τηλεοπτική  μετάδοση  προβολείς στο γήπεδο είπε ότι πρέπει όλα αυτά να τα δούμε και να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς για την επισκευή των προβολέων έστω και αν χρειαστεί η αντικατάσταση τους.

 

 

 2,498 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ