(Last Updated On: 07|11|18)

Με τον φόβο της τιμωρίας μετά τον “ντόρο” που δημιουργήθηκε, η ομάδα του Αντιμάχου εξέδωσε μια ακόμη ανακοίνωση  τονίζοντας, ότι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός  προς τα πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, τα διοικητικά θεσμικά όργανα και οι όποιες αποφάσεις ουδέποτε αμφισβητήθηκαν  και ότι το μεμονωμένο περιστατικό δεν θα επαναληφθεί.

Πάντως παρά την ανάκληση με τρόπο άκομψο και φτιαγμένο, οι κατηγορίες και τα υπονοούμενα για εργολάβους, νεκροθάφτες και …ασανσέρ, παραμένουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αναφορικά με την από 5-11-2018 ανακοίνωσή μας, νιώθουμε την υποχρέωση να διευκρινίσουμε τα κάτωθι:

Τυγχάνουμε αρωγοί και υποστηρικτές σας στην προσπάθεια που καταβάλλετε ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την αναβάθμιση και πρόοδο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός εκ μέρους μας προς τα πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου, τα διοικητικά θεσμικά όργανα και στις αποφάσεις σας είναι δεδομένη και ουδέποτε αμφισβητήθηκε ή υποχώρησε καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Η ανακοίνωσή μας δεν είχε σκοπό να προσβάλει οιονδήποτε εξ υμών πολλώ δε μάλλον το έργο που διατελείτε για το καλό του αθλήματος. Εξ αυτού του λόγου δεν υπήρξε οιαδήποτε αναφορά ή παραπομπή σε αυτήν προς υμάς ή προς οιοδήποτε όργανα σας.

Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι το ύφος και η ένταση που αποδόθηκε στο κείμενό μας δεν ήταν η αρμόζουσα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, αλλά και στην νηφαλιότητα που οφείλουμε να επιδεικνύουμε σε κάθε πτυχή του δημόσιου και αθλητικού βίου μας ως ένα φίλαθλο πολιτιστικό και αθλητικό σωματείο. Ομολογούμε δε ότι παρασυρθήκαμε και εξαιτίας της πίεσης του των ένθερμων και πολυάριθμων φιλάθλων μας οι οποίοι μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να αντιληφθούν την αιτία που η ομάδα μας αντιμετωπίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου τόσο άνισα. Αντιλαμβάνεστε ωστόσο ότι οι αιτιάσεις μας δεν στρέφονταν εναντίον σας αλλά εναντίον των φυσικών αυτουργών των διαιτητικών σφαλμάτων στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Άρη Αρχαγγέλου. Ουδεμία πρόθεσή είχαμε να προσβάλλουμε την τιμή και την προσωπικότητα οιωνδήποτε εξ υμών και των συνεργατών σας. Η παραπομπή του διαιτητικού τιμ της αναμέτρησης στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα συνιστά δικαίωση της αγανάκτησις μας και απόδειξη της καλοπροαίρετης αντιδράσεως η οποία εδράζεται αποκλειστικά και μόνο στο αίσθημα κατάφωρης αδικίας που βιώσαμε. Νομίζουμε ότι όλοι μπορούν να μπουν στη θέση μας.

Ως υπέρμαχοι της ελευθερίας έκφρασης και λόγου, μετά την ανακοίνωση της ομάδας μας παρακολουθήσαμε και διαβάσαμε με ενδιαφέρον τις πολλαπλές και ενδεχομένως υπερβολικές, ερμηνείες και προεκτάσεις που δόθηκαν στα αναγραφόμενα της ανακοίνωσης για τα διαιτητικά σφάλματα του εν λόγω αγώνα. Μοναδικός μας όμως σκοπός και λαϊκή απαίτηση τυγχάνει ένα ποδόσφαιρο χωρίς σκιές, υπαινιγμούς και ανικανότητα εφαρμογής των διαιτητικών κανόνων. Προς αποφυγή δε παρεξηγήσεων και σε απάντηση των κακεντρεχών και κακόπιστων σχολιαστών μας σύσσωμο το Δ.Σ. της Αθλητικής Ενώσεως «ΔΙΑΣ» δηλώνουμε απερίφραστα ότι ανακαλούμε κάθε προσβλητικό χαρακτηρισμό που αποδόθηκε στα διαιτητικά και μόνο λάθη σε μια στιγμή έντονης ψυχικής ορμής και ψυχολογικής πίεσης εκ μέρους μας. Το ύφος και η ένταση της ανακοίνωσης μας υπήρξε ένα και μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα επαναληφθεί”.

 1,702 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ