(Last Updated On: 22|08|19)
Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα από τον ΑΣ Ρόδος σχετικά με την χθεσινή αναβολή του αγώνα με την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου.

 

Αναλυτικά,

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης και αφού ευχαρίστησε για την παρουσία στην συνέντευξη  τους  δημοσιογράφους ανέφερε:

“Σχετικά με την αναβολή του χθεσινού αγώνα πιστεύουμε ότι ήταν ότι καλύτερο για το κύρος και το γόητρο της ομάδας μας και για μας τους ίδιους. Δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα αλλά φυσικά βρέθηκαν τα Κωλόπαιδα και αυτό το τονίζω και θέλω να το γράψετε, οι στοιχηματζήδες που δεν συνέχισαν στην ομάδα μας και έφυγαν η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή, όπως κάπου έγραψε κάποιος από αυτούς ότι το έργο δεν παίχτηκε και κάτι τέτοια  και εμείς προσωπικά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα προς αυτούς που πράγματι έπαιξαν σε στοίχημα τον αγώνα με αποδόσεις πολύ περίεργες στο συγκεκριμένο ιστότοπο ότι από την Ρόδο τέτοια δεν θα περάσουν.

Με τους δικηγόρους που βρίσκονται σήμερα εδώ τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Βλάχο και τον κ. Αντώνογλου που είναι και το καινούριο μας μέλος στο συμβούλιο ότι για τα περίεργα πράγματα που έγιναν εχθές για όλα αυτά που γράφονται και λέγονται θα κινηθούμε νομικά. Επίσης θ’ελω να τονίσω πως θα γίνει αίτηση από πλευράς μας  στην δίωξη οικονομικού και ηλεκτρονικού εγκλήματος  για να ανοίξουν τα τηλέφωνα και τα δικά μας αλλά και τα δικά τους.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Βλάχος εξηγώντας τα εξής: Tονίζω σε κάθε κατεύθυνση πως με κάθε νόμιμο τρόπο οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει τον ΑΣ Ρόδος σε οποιοδήποτε σαιτ η μέσο κοινωνικής δικτύωσης από δω και πέρα θα κινούμαστε νομικά. Δεν επιτρέπουμε όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα έγινε κλοτσοσκούφι από τον κάθε τυχάρπαστο που ερχόταν στην ομάδα παίρνοντας μαύρα λεφτά και φεύγοντας να χρησιμοποιεί την ομάδα σε τέτοιο βαθμό. Θα ενημερώσουμε τον εισαγγελέα για το συμβάν που έγινε εχθές ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος. Θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον του κ. Κεφάλα και κ. Κρητικού και ενδεχομένως του κ. Αμανατίδη, ενώ είχαμε σκοπό να μην το κάνουμε αλλά επειδή μας προκαλούν, θα κληθούν από τα αρμόδια όργανα ώστε να δοθούν εξηγήσεις.

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε πάλι ο πρόεδρος όπου ανέφερε χαρακτηριστικά, καθημερινά μας βάζουν εμπόδια τα οποία όμως εμείς τα ξεπερνάμε όπως το συμβάν που έγινε εχθές με ποδοσφαιριστές από τον  Άρη να ζητάνε να παιχθεί ο αγώνας με συγκεκριμένο σκόρ και να στοιχηματίσουν εκεί και αυτό είναι που μας ωθεί στην ενέργεια να ανοιχθούν τα τηλέφωνα όλων.Αυτή η ομάδα δεν πτοήθηκε τις πιο άγριες εποχές στο παρελθόν και ούτε τώρα πρόκειται να το αφήσουμε να γίνει. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε γιατί είμαστε μάγκες και όλοι ξέρουν τι ομάδα φτιάξαμε.

Τον λόγο πήρε και ο κ. Μαλλιάκας ως γενικός αρχηγός της ομάδας, όπου ανέφερε ότι αυτή η είδηση έπρεπε να παίζει σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια και δελτία ειδήσεων αφού όσο καιρό ήμουν ποδοσφαιριστής αυτό δεν έχει ξαναγίνει.”

 2,505 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ