(Last Updated On: 14|06|19)
Απαντήσεις στην αθλητική εκπομπή του Sky έδωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Ρόδου Νικήτας Μαλλιάκας, σχετικά με τα δημοσιεύματα και την επιστολή του πρώην τερματοφύλακα της Ρόδου Μιχάλη Κεφάλα.

Ο κ. Μαλλιάκας δήλωσε πως ειδικά για το πρόβλημα των φαγητών που αναφέρει ο κ. Κεφάλας, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να διαβεβαιώσουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο πρόεδρος της ομάδας, ενώ αρχικά είχε κάνει συμφωνία με ένα εστιατόριο του νησιού μας  οι παίκτες δεν μέναν ευχαριστημένοι με το φαγητό και άμεσα,  υπήρξε αλλαγή με δύο εστιατόρια χωρίζοντας τους παίκτες σε γκρουπ των 3 ημερών εναλλάξ για να τρώνε. Να πω συνέχισε, πως τα συγκεκριμένα εστιατόρια είναι πάρα πολύ γνωστά στο νησί και κανείς μα κανείς ποδοσφαιριστής δεν εξέφρασε προβληματισμό για το φαγητό. Πρόσθεσε οτι με πρωτοβουλία πάλι του Προέδρου της ομάδας τα Χριστούγεννα οι παίκτες που έμειναν στο νησί έφαγαν στο γνωστό εστιατόριο Κοντίκι.

Για τις μπάλες που αναφέρει ο κ. Κεφάλας, ανέφερε πως υπάρχει τιμολόγιο για την αρχική αγορά φέτος με το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σεζόν και για το αν υπήρχαν μπάλες στην ομάδα, πως αρκετές φορές ομάδες που έκαναν προπόνηση στο γήπεδο ζητούσαν  μπάλες από την Ρόδο, επειδή η φετινή ποιότητα της συγκεκριμένης μπάλας, ήταν πάρα πολύ καλή παρόμοια με αυτήν της Β΄Εθνικής.

Τα νερά για τα οποία αναφέρει ο κ. Κεφάλας πως δεν υπήρχαν συνέχισε ο κ. Μαλλιάκας πως ενώ ο ίδιος είχε προτείνει στο συμβούλιο την αγορά ατομικού μπουκαλιού στου ποδοσφαιριστές πολλαπλών χρήσεων- και πράγματι αγοράστηκαν είπε – η διοίκηση μέσω του μέλους της Νίκου Ορφανού ανά εβδομάδα προμήθευε με νερά την ομάδα.

Ανάφερε για τις σημαίες της ομάδας που γράφει ο κ. Κεφάλας δεν υπάρχουν στα αποδυτήρια παρά μόνο στα γραφεία των παλαιμάχων πίσω απο την Κακιά Σκάλα.Ως αρχηγός της Ιστορικής Ρόδου ο κ. Κεφάλας συνέχισε ο γενικός αρχηγός πως θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Ανάφερε επίσης πως νταηλίκια στα αποδυτήρια δεν υπήρχαν εκτός απο κάποιο σε εισαγωγικά τράβηγμα στο αυτί για παίκτες που δεν ερχόντουσαν προπόνηση και έκαναν ατομικές προπονήσεις μόνοι τους. Αυτά που αναφέρθηκαν είναι ντροπή να λέγονται για μια μεγάλη ομάδα. «Τα ίδια ξανάκανε άλλωστε, είναι γνωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο  Κεφάλας μετά απο τον αγώνα με τα Μαριτσά δεν ερχόταν στις προπονήσεις λόγω – όπως επικαλέστηκε – μυικού τραυματισμού και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνιζόταν και άφησε την ομάδα. Εχει γνώση ο φίλαθλος κόσμος για το τι πραγματικά συμβαίνει: Η καθυστέρηση σε πληρωμές ήταν για λιγότερο από δεκαπέντε μέρες κι ας αφήσει τα παραμύθια, είπε σαφώς εξοργισμένος ο γενικός αρχηγός της Ρόδου.

Ο ίδιος είπε ακόμη πως ο Κεφάλας και κάποιοι ακόμη χωρίς να ενημερώσουν την διοίκηση έκαναν μια φιέστα στο δημοτικό γήπεδο με το κύπελλο- που όπως είπε – ακόμη δεν έχει παραδοθεί στα γραφεία της ομάδας από τους αρχηγούς ως όφειλαν, για να επιβραβεύσουν τον πρώην προπονητή κ. Δέδε ο οποίος παραιτήθηκε 2 αγωνιστικές πρίν το τέλος του πρωταθλήματος, επειδή η διοίκηση μίλησε με κάποιους προπονητές για την νέα σεζόν και κατά την άποψη του Δέδε, δεν έπρεπε να έχει γίνει.

Αυτά όλα είναι εξοργιστικά, τόνισε ο Νικήτας Μαλλιάκας και κατέληξε λέγοντας πως μερικοί θα πρέπει να σιωπούν!

 

 

 

 2,226 total views,  8 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ