(Last Updated On: 19|08|20)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μια απίστευτη και άστοχη  ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ με αποδέκτες μάλιστα τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της UEFA, όπου την χαρακτηρίζει την πλέον ανίκανη όλων των εποχών και πως εξευτελίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σκληρή ανακοίνωση με χαρακτηρισμούς κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου μάλιστα στο ξεκίνημά της απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, στον υφυπουργό αθλητισμού, όσο και στον πρόεδρο της UEFA. Οι Πειραιώτες αναφέρονται στη σημερινή απόφαση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα διεξαχθεί στις 30/8 με τα ρόστερ της σεζόν 2019-20, χαρακτηρίζει την ΕΠΟ ως την πλέον ανίκανη όλων των εποχών και πως συνεχίζει να να εξευτελίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, κάνει ειδική μνεία στην απόφαση για να σταλεί αίτημα στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να καταργηθεί η Football League, κάτι που καταψήφισε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης, τονίζοντας πως “ανοίγονται διάπλατα τις πόρτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον υπόκοσμο και στους στοιχηματζήδες”.

Φοβερό!

Στοιχηματζήδες και υπόκοσμος οι Πρασσάς, Μαρτίνης, Ευγενίου, Μαρτσούκος, οι αφοί Μπίκα κλπ κύριε  Ολυμπιακέ μας;

Ούτε ο ίδιος ο Κούγιας (λέμε τώρα) να την έγραφε. Προφανώς θα ήθελαν να μείνει έτσι η “αμαρτωλή” Super league 2 με Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα, Καλαμαριά και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της ζητάει την άμεση παρέμβασή των αρμόδιων ώστε “αυτοί οι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο άνθρωποι (sic) επιτέλους να συμμαζευτούν ή να απομακρυνθούν τελείως μήπως καταφέρει επιτέλους να επιβιώσει το άθλημα στη χώρα μας. Καλούμε την Κυβέρνηση και τις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες να πάρουν θέση άμεσα για την παρωδία γύρω από τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τον επικείμενο Τελικό Κυπέλλου και το ελληνικό ποδόσφαιρο”. Κοινώς ότι να’ ναι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“κ. Πρωθυπουργέ

κ. Υπουργέ Αθλητισμού

κ.κ. Ceferin και Lakovic

Η πλέον ανίκανη ΕΠΟ όλων των εποχών συνεχίζει να εξευτελίζει ανενόχλητη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανασύσταση της πραγματικής «Παράγκας» του ελληνικού ποδοσφαίρου με έναν άβουλο Πρόεδρο που άγεται και φέρεται, κατάφεραν να μετατρέψουν τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τη μοναδική και ιστορική διοργάνωση της ΕΠΟ, σε αγώνα που τορπιλίζει ακόμα και την προετοιμασία των ομάδων για τη νέα σεζόν!

Μια απόφαση που παρεμποδίζει για ακόμη μια φορά τη σωστή προετοιμασία των ομάδων για τις εγχώριες, αλλά κυρίως για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να κατρακυλήσει κι άλλο η χώρα μας στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Μια απόφαση που αψήφησε προκλητικά τις έντονες και συνεχείς συστάσεις της FIFA και της UEFA για τη διεξαγωγή του Tελικού Kυπέλλου πριν τις 2 Αυγούστου, καθώς η μετάθεση του Tελικού μετά από αυτή την ημερομηνία ήταν παράνομη και αντίθετη στους Κανονισμούς.

Μάλιστα με την απόφαση αυτή, οι γνωστοί «πρόθυμοι» δεν διστάζουν ακόμα και να δυσχεράνουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος που έχει επίσημες υποχρεώσεις αμέσως μετά τον Τελικό Κυπέλλου.

Ποιοι αποφασίζουν για όλα αυτά πλήττοντας για ακόμη μία φορά ανεπανόρθωτα το ελληνικό ποδόσφαιρο;;;

Ο κ. Παν. Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Eπιτροπής της ΕΠΟ, που γνωρίζοντας ότι δεν προσφέρουν απολύτως καμία υπηρεσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αναλώσιμοι και ταυτόχρονα πρόθυμοι να αναλαμβάνουν κάθε διατεταγμένη υπηρεσία χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που το εκπροσωπούν διεθνώς.

Σήμερα μάλιστα η γνωστή «παράγκα» αποφάσισε να ζητήσει την κατάργηση της Football League, με την άνοδο όλων των ομάδων της στη Super League 2, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον υπόκοσμο και στους στοιχηματζήδες.

Έως πότε θα τους ανέχεστε;

Ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας ώστε αυτοί οι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο άνθρωποι επιτέλους να συμμαζευτούν ή να απομακρυνθούν τελείως μήπως καταφέρει επιτέλους να επιβιώσει το άθλημα στη χώρα μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες να πάρουν θέση άμεσα για την παρωδία γύρω από τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τον επικείμενο Τελικό Κυπέλλου και το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

“Απαντούν” Μαρτίνης, Πρασσάς και άλλοι…

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του Sportstonoto.gr ετοιμάζουν σκληρή απάντηση σε Ολυμπιακό οι ομάδες της Football League ανάμεσά τους και οι Ρόδος, Βέροια, Τρίγλια, Μαύρη Θύελλα κλπ, καθώς θεωρούν πως εδώ γίνεται ξεκάθαρη προσπάθεια επηρεασμού του Αυγενάκη εν όψει της απόφασής του για τη νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων…

 1,577 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ