(Last Updated On: 15|09|19)

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Θύρα 6 του Διαγόρα.

Το πλήρες κείμενο (η ορθογραφία δική τους):

Ανακοινωση ΣΦ Διαγορα Θύρα 6

Με αφορμή τον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα “super cup” οπου η ομάδα μας θριάμβευσε, καθώς και την ανακοίνωση του “συνδέσμου φάντασμα των κακών σκαλοπατιων” θα θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.

Την7-9-2019 Ο ΣΦ Διαγόρα Θύρα 6 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει επί της ουσίας από την ομάδα μας να παίξουν με πάθος και δύναμη και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Προς έκπληξη μας την επόμενη το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ ρόδος εκδίδει επίσημη ανακοίνωση στην οποία φωτογραφίζει εμάς, προκαλεί αναίτια μιλώντας για κατήφορες και ανηφόρες, απομονωσεις και άλλα πολλά δυναμιτιζοντας έτσι το κλίμα, κανείς όμως δεν τους απαντά αφήνοντας τους στον κόσμο τους.

Κάπως έτσι φτάνουμε στην ημέρα του αγώνα 11-9-19 στην οποία τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του, όπως επίσης και κατά την αποχώρηση όλου του φίλαθλου κόσμου από το γήπεδο δεν συνέβη το παραμικρό εκτός από ένα μεμονωμένο περιστατικό εκτός γηπέδου το οποίο έχετε κάνει σημαία για τους δικούς σας λόγους!

Την μεθεπόμενη μέρα και μετά από συνεχόμενες απειλές και προσβολές από τον αντιπρόεδρο της διοίκησης της ομάδας με έμβλημα το μυρικαστικο και φυσικά μέλος του φερομενου φανταστικού συνδέσμου σας από την προσωπική του σελίδα στο Facebook προς διάφορους φίλους του Διαγόρα και άτομα της διοίκησης του, προέβει ο ίδιος σε επίσημη ανακοίνωση στο σταθμό skyrodos.gr ιδιοκτησίας του προέδρου του ποδοσφαιρικου τμήματος ΑΣ.ροδος την οποία κοινοποίησε από την αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου μέχρι τον φαροφυλακα του Καστελοριζου και επιτίθεται στον ΣΦ Διαγόρα Θύρα 6 αόριστα για κάποια γραφήματα στο στάδιο Διαγόρας τα οποία παρεμπιπτόντως είναι ακριβώς δίπλα σε άλλα γραφήματα όπου ανάφερουν την ομάδα και τον σύνδεσμο φάντασμα του οποίου είναι μέλος.

Συνεχίζοντας το παραλήρημα του (προφανώς εκνευρισμενος από τα δύο παστέλια που τον κέρασε η ομάδα μας) προς έκπληξη όλων ακόμα και ανθρώπων της ίδιας του της ομάδας, κατονομασε κ κατηγόρησε δημόσια τρεις συμπολίτες μας, εργαζόμενους οικογενιαρχες, με κίνδυνο να έχουν πρόβλημα στις εργασίες τους και στην προσωπική τους ζωή, εκ των οποιων μάλιστα ο ένας δεν ήταν καν στο γήπεδο διότι εκείνη την ώρα εργαζόταν. Σύμφωνα με πάνω από 70-80 άτομα ουδέτερους κ μη που παρακολουθουσαν το περιστατικό, πρόκειται για μια απλή διένεξη μεταξύ δύο ατόμων από τα οποία το άτομο που υποτίθεται ότι χτυπήθηκε είναι μέλος της διοίκησης και του συνδέσμου φάντασμα, βέβαια πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος έναν περίπου μήνα πριν τραμπουκιζε δεκατετραχρονο φίλαθλο του Διαγόρα απειλώντας τον λέγοντας του ότι θα μας τελειώσει. Είναι ο ίδιος επίσης που έκλεινε διαδικτυακά ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών (χάχα) για τα οποία υπάρχουν αποδείξεις και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Επανέρχομενοι στον αντιπρόεδρο – δικηγόρο – οργανωμένο οπαδό (χοχο) η όπως αλλιώς θέλει να αυτό αποκαλείται να του υπενθυμίσουμε ότι ενώπιον όλου αυτού του κόσμου καθώς και των ίδιων των αστυνομικών οργάνων τους αποκάλεσε “κότες” με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αντιδράσουν στις λεκτικές προκλήσεις του. Για το τέλος θα θέλαμε να πούμε ξανά και ξανά μερικές κουβέντες στον αόρατο υποτιθέμενο σύνδεσμο κακιάς σκαλωσιας δρομέων και κατά ιδρωμενων οπαδών (ο Θεός να τους κάνει) αγνώστου οδού κ έδρας ότι 1ον: Ειστε και θα είστε η ντροπή του οπαδικου κινήματος παγκοσμιος (ασφαλιστικά μέτρα-μήνυση – λεφτα- αποζημίωση).

Η ξεφτίλα σας έχει χτυπήσει κόκκινο παντού. 2ον: Σχετικά με τα παιδικά τραύματα που αναφέρετε για εμάς κοιτάξτε ο ένας τον άλλον στα μάτια και αναρωτηθείτε ποίοι έχουν παιδικά – εφηβικά – ανδρικά τραύματα από παλιά στην κυριολεξία και ποίοι σας τα έχουν δημιουργήσει μαζί με τα ψυχολογικά. Όσων αφορά τις απειλές σας (χάχα) περί αφανισμου μας και ότι θα το φροντίσετε αποκλειστικά εσείς (κλαίμε) εκτός ότι γελάνε τα τσιμέντα του σταδίου και των γύρο δρόμων να σας ενημερώσουμε ότι επειδή το νησί είναι (μικρό) υπάρχουν φθηνά εισιτήρια για διακοπές διάρκειας σε άλλους ευλογιμενους τόπους αρκεί να τα κλείσετε έγκαιρα.

Υ.Γ 1 Την Τετάρτη όπως λέτε, πράγματι τελειώσαμε….και το νιώσατε για τα καλά!!!

Υ.Γ 2 Όσων αφορά για το άτομο που κλέβει τα αποδυτήρια των ομάδων που φιλοξενούνται στο στάδιο, θα θέλαμε να δείξετε αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λογος λίγο περισσότερη ευαισθησία σαν διοίκηση του ΑΣ. ροδος γιατί είναι ένα θέμα που ντροπιαζει ολόκληρο το νησί…

Υ.Γ 3 Γύρο γύρο όλοι στη μέση ο Μανώλης.

Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 2,415 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ