(Last Updated On: 26|04|20)

Από την επίσημη σελίδα των ακαδημιών της Ρόδου.

 

“Θα μιλήσουμε με έργα και όχι με λόγια”.

Τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες όλοι στη χώρα μας, βιώνουμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, που μας έχουν κάνει να χάσουμε το χρόνο. Πόσο μάλλον τα παιδιά μας – οι αθλητές μας , που για πλέον αρκετό διάστημα βρίσκονται έξω από τα” νερά τους” , δεν πηγαίνουν σχολειο , δεν προπονούνται, δεν έχουν αγώνες.
Εμείς στην Ακαδημία μας τα βλέπουμε και παρόλα αυτά δεν εφησυχαζόμαστε.

Είναι από τους ανθρώπους που δεν μιλάει πολύ, δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, σχεδόν ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στη ζωή μας , έκανε τη διαφορά, τον λατρέψαμε για το ήθος του και την αφοσίωσή του,όχι μόνο στη δουλειά που προσφέρει αλλά και στα παιδιά, καθότι και ο ίδιος πρώην ποδοσφαιριστής και συνάμα γονέας, μπορεί να νιώσει τους αθλητές μας , ένα παραπάνω.
Τώρα θα μου πείτε με αυτά που γράφω ίσως να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου , όχι… Ο κ. Κάππος, ξέρει τι συνεργάτες έχει δίπλα του και ποιους εμπιστεύεται. Όλοι εμείς που τον ζούμε καθημερινά, βλέπουμε την αγωνία του για το αύριο που καλπάζει δυσοίωνο. Ωστόσο ο κ. Κάππος έχει αλλά σχέδια.

Παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας , τι μέλλει γενέσθαι μετά την καραντίνα και την επιστροφή στην πραγματικότητα, αλλά και για την εξέλιξη της Ακαδημίας του ΑΣ ΡΟΔΟΣ.

Ερ: Η πανδημία του Κορονοϊόυ άφησε πολλά κατάλοιπα. Η Ακαδημία μας, έχει πληγεί όπως και άλλες. Εσείς τι έχετε να πείτε;

Απ: Αυτό που έχω να πω είναι ότι η Ακαδημία μας, θα βγει πιο δυνατή από ποτέ.

Ερ: Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Απ: Οι στόχοι μας δεν σταματάνε πότε, τώρα θα βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
*Πρώτο βήμα το γήπεδό μας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
*Δεύτερο βήμα θα αυξήσουμε το τεχνικό μας τιμ , έτσι ώστε να γίνει πολύ πιο δυναμικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους προπονητές μου, όμως ποτέ δεν θα σταματήσουμε να εντάσσουμε στην Ακαδημία μας , ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, τα παιδιά, το ευ αγωνίζεσθαι.
* Τρίτο βήμα θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στους αθλητές μας και στους γονείς, που είναι αρωγοί μας και πέρνουμε δύναμη από αυτούς και μας στηρίζουν έμπρακτα.

Ερ: Κύριε Κάππο, είστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας για το καλύτερο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που θα έχει την επίτευξη των στόχων σας.

Απ: Φτιάχνουμε το νέο πλάνο για τα μικρά μας ελαφάκια ευχήν έργο στα μέσα του 2020 ,να κάνουν προπόνηση στο δικό τους πλέον γήπεδο, αυτό που ονειρευόμαστε, για τις υποδομές μας , έτσι ώστε όταν με το καλό επιστρέψουμε, θα είμαστε πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς. Επίσης, είμαστε σε σκέψη με τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Μαρτίνη πως θα συγκεντρώσουμε όλους τους αθλητές μας μαζί. Η ομάδα μας όντας πρωταθλήτρια και περιμένοντας τις εξελίξεις, επιβάλλεται όλοι οι αθλητές να βρίσκονται σε ένα χώρο πιο οργανωμένα. Γιατί είμαστε οικογένεια στα εύκολα και στα δύσκολα. Να πω ακόμα ότι πέρα από τον πρόεδρο, υπάρχει επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας κ. Μαλλιάκα , τον προπονητή κ. Βελιτζέλο αλλά και με τους άμεσους συνεργάτες μου , τον κ. Σαχινίδη, τον κ . Γκάιδα , όπως και το γραφείο Τύπου μας , την κ. Ξενάκη,μιλώντας για την εξέλιξη, την πορεία της όλης κατάστασης και ετοιμαζόμαστε για την δυναμική επιστροφή μας.

Κύριε Κάππο σας ευχαριστώ πολύ.

– Εγώ ευχαριστώ, κλείνοντας να πω στα μικρά μας ελαφάκια, να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα. Είναι στη σκέψη μας , τα καλύτερα έρχονται!

 1,293 total views,  4 views today

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ